El Teatre Principal acollirà el proper dissabte 28 de maig la 39a edició de la Nit del Premis. En el decurs de l’acte es lliuraran 16 premis. En total, seran 24 guardons, ja que alguns tenen més d’una categoria.

PUBLICITAT

Un dels premis més esperats de la gala serà el del Vallenc de l’Any, que enguany se li entregarà Josep Maria Calbet Cassanyes, per la seva trajectòria professional a l’ensenyament. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, destaca que Calbet també és una persona que sempre ha mantingut un compromís a favor del país i la llengua catalana.

El premi a la Iniciativa Cívica s’atorgarà a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls per la seva tasca en la lluita contra la pandèmia i la campanya solidària amb Ucraïna. Per la seva banda, el premi Cristina Requena anirà a parar a mans de TAC-12, la televisió pública del Camp de Tarragona, en reconeixement a la cobertura de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

El premi Joan Ventura i Solé de periodisme casteller de la Colla Joves Xiquets de Valls serà per l’actor Biel Duran, i l’Isidre de Rabassó d’identitat castellera de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, per a l’historiador Àlex Cervelló.

També destacar que el premi Jove Emprenedors se l’emporta La Licorera Vallenca; el premi de la Fundació Anespro per Termo-Wat, SL; i el de Compromís Social per a l’ocupació per a Patates i Aperitius Palau.

PUBLICITAT