L’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls, en col·laboració amb la Fundació ICIL i el patrocini de CIMALSA, impulsen 3 workshops relacionats amb la logística i la Supply Chain.

PUBLICITAT

El cicle porta per títol “Logístic Workshops ELO+CIMALSA”, les sessions duraran 4 hores cadascuna i es faran sempre els dimecres, en horari de 15:00 h a 19:00 h, al Logístic ICIL-Lab Valls, un espai d’innovació ubicat a l’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls, equipat amb simuladors d’última generació, que repliquen entorns reals de treball i utilitzen software i hardware especialitzat.

El primer workshop serà dimecres 25 de maig. Sota el títol “Nous enfocs en la gestió de l’última milla” es parlarà de com fer servir les eines de simulació per optimitzar les entregues de la última milla i millorar-ne la qualitat. El següent serà el 15 de juny i tractarà sobre el control econòmic de la gestió del transport per carretera.

La sessió permetrà als assistents adquirir coneixements teòrics i pràctics per part dels directius de les empreses sobre els costos de transport.

Finalment, l’últim workshop serà una introducció al llançament de tenders de transport i servirà per conèixer les diverses plataformes, el seu cost, els sistemes de funcionament… per organitzar tenders (concursos de transport)

Les sessions són gratuïtes pels membres socis de la Cambra, amb el patrocini de CIMALSA. Les inscripcions poden fer-se enviant un correu electrònic a valls@cambravalls.com, trucant al 977 600 909 o a través de la pàgina web www.cambravalls.com.

PUBLICITAT