La festivitat de Sant Isidre recupera la presencialitat aquest 2022 després de dues temporades d’absència a causa de la pandèmia de la Covid-19. En matèria castellera, les dues colles dels Xiquets de Valls tenen fixades sortides.

PUBLICITAT

La Colla Vella actua dissabte, a les sis de la tarda, a la carretera Tarragona, just davant del seu local, en el marc de la diada dels Pagesos. A falta de l’assaig de divendres,  la formació rosada es planteja consolidar el 3 i el 4de8. Com a tercer castell, podria arribar l’estrena del 9de7.

En aquesta jornada, els de la camisa rosada estaran acompanyats dels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Lleida. Els Xiquets de Reus que havien d’assistir també ha comunicat d’última hora que cancel·lava totes les activitats de la colla arran de la mort aquesta nit d’un dels seus integrants.

De cara a diumenge, al migdia, la Colla Joves Xiquets de Valls actua a la festa major del Milà. Després d’estrenar el 2de7 i el 5de7 a la Setmana Cultural de Perafort, els diables vermells volen continuar rodant els troncs i la canalla. A la mateixa diada, també hi prendran part els Castellers de Mediona.

PUBLICITAT