El Futbol Club Atlètic de Valls ha organitzat un homenatge a Jacint Traguany aquest proper dissabte 14 de maig, a les sis de la tarda, al camp del Vilar. L’acte es portarà a terme abans del partit del grup 3 de 3a Catalana davant el Constantí.

PUBLICITAT

Jacint Traguany, que va morir el maig de l’any 2020 a l’edat de 65 anys, va estar vinculat a l’Atlètic durant més de tres dècades, primer com a jugador, després com a directiu i tot seguit com a president. Va ser president un total de dotze anys, en dues etapes diferents.

En el moment de la seva defunció ocupava el càrrec de vicepresident. De la seva etapa al davant del club blau destaca la creació de la secció de Futbol Femení. Amb aquest homenatge l’Atlètic vol reconèixer l’amor del Cinto cap al club i la gran feina realitzada a l’entitat.

A falta de cinc partits per acabar la lliga i amb la permanència assegurada des de fa setmanes, els homes de Sergi March busquen quedar classificats el més amunt possible. Actualment, són desens amb 35 punts.

PUBLICITAT