La diputada i regidora del PSC a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, va preguntar a la sessió plenària del Parlament de Catalunya del passat dimecres 11 de maig al vicepresident, Jordi Puigneró, sobre el posicionament del govern de la Generalitat al Pla Director Urbanístic i d’Activitat Econòmica de la Plana de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Ibarra va exigir al titular de Polítiques Digitals i Territori del govern català claredat i seguretat per als ajuntaments i les persones afectades. A més, va denunciar el tacticisme electoral cara les municipals de l’any que ve de la renúncia temporal d’aquest pla.

El PSC de Valls manté així la seva oposició frontal al PDUAE i la seva crítica al govern de l’alcaldessa Dolors Farré per la seva complicitat inicial al projecte que ara exigeixen retirar.

PUBLICITAT