A finals del 2021 l’Associació d’Empresaris i Empresàries del Polígon Industrial de Vallsestrenava nova junta. Aquesta junta conformada per  empresaris i empresàries professionals privats, actualment actius en diferents sectors i en diferents tipologies d’empreses, agafava la responsabilitat de liderar un nou projecte amb il·lusió i compromís amb el repte de millorar l’estat del Polígon i ajudar a les empreses del polígon a ser més competitives.

PUBLICITAT

Amb l’inici de l’any 2022 es manté la finalitat de representar i defensar els interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels empresaris i empresàries del Polígon. Tot plegat, per vetllar perquè l’Ajuntamen administracions i les empreses implicades mantinguin les infraestructures i tots els serveis en bon estat per al bon funcionament i competitivitat.

En aquest sentit, s’han fet diferents reunions amb les administracions implicades en la conservació del polígon, els diferents grups municipals de l’Ajuntament, la UPIC, altres associacions empresarials de Polígons Industrials i les empreses implicades.

Paral·lelament a l’exigència d’aquestes actuacions immediates, també s’ha presentat a l’Ajuntament una proposta per fer un estudi diagnòstic de l’estat actual del Polígon i un pla d’acció per tal de buscar solucions a les problemàtiques que pateixen les empreses al dia a dia del Polígon Industrial de Valls.

De cara al futur s’està treballant en projectes més estratègics per planificar el polígon del futur, per modernitzar-lo i convertir-lo en un Polígon Eco-sostenible de referència, segur i confortable per treballar-hi.

També s’està treballant en poder comptar amb una central de compra associada perquè tots els nostres associats puguem adquirir benzina, subministraments, papereria, llum, etc. als millors preus.

PUBLICITAT