Molt bon dia, aquest és el Daily informatiu de Ràdio Ciutat de Valls d’aquest dimarts 17 de maig. Avui destaquem que La Music Valls Va de Vins torna a la plena normalitat.

PUBLICITAT

La vuitena edició de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona, recuperarà els dies 20 i 21 de maig al Pati de Valls el seu format habitual, un cop superada la pandèmia. 

Després de dos anys en els quals la mostra es va haver de suspendre per la Covid-19, els anys 2020 i 2021, aquest esdeveniment que combina l’oferta dels cellers de la DO Tarragona, amb la gastronomia local i la música en directe produïda al nostre país.

En aquesta ocasió, seran dotze cellers de la DO Tarragona i també, com a novetat, una botiga de vins de la ciutat; l’oferta gastronòmica que presentarà l’Associació de Restauradors de Valls, entre els quals destaca un maridatge gastronòmic a la sala d’actes de la Cooperativa.

A més hi haurà la participació de quatre grups musicals: la cantant local Maria Jacobs, els gironins La Ludwig Band, el grup pop d’Igualada Marialluïsa i el carismàtic Miqui Puig. 

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha apuntat que la Music Vals Va de Vins torna amb la voluntat de convertir-se de nou en tot un referent.

PUBLICITAT