Mitjançant el Pla Educatiu d’Entorn, el grup municipal d’ERC-Compromís per Valls, aprofitant les competències que té en Educació, d’apostar per un aprenentatge més inclusiu i que tingui una sensibilitat cap als sectors més desafavorits.

PUBLICITAT

En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la regidora d’Afers Socials, Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, volgut posar en valor les iniciatives educatives que es porten a terme fora de les aules.

Rull ha fet balanç, entre d’altres temes, del funcionament de les preinscripcions als centres educatius públics de cara el curs 2022-2023 o la gratuïtat de les dues Escoles Bressol municipals.

En referència a la imposició de l’Estat d’impartir el 25% de les classes en castellà, la regidora republicana ha mostrat el seu rebuig a la proposta.

La campanya humanitària de suport a Ucraïna que s’ha portat des d’Afers Socials, el posicionament d’ERC sobre el PDUAE o la preparació de les eleccions municipals del 2023 han estat d’altres qüestions que han sortit en la conversa.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a la regidora d’ERC-Compromís per Valls, Teresa Rull, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT