La Colla Joves Xiquets de Valls ha oficialitzat la programació per la Diada del Pati a la ciutat pel cap de setmana de l’11 i el 12 de juny. Una diada que han confirmat la presència dels Castellers de Barcelona, els Nens del Vendrell, els Moixiganguers d’Igualada i els Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT

Un programa que comenaçarà amb la trobada de colles al local, el dissabte 11 a dos quarts de sis de la tarda, per la posterior sortida en cercavila i la diada castellera amb les colles participants. La jornada clourà amb el sopar popular de la Colla i els concerts de Bunker Li i Allioli Versions.

Durant la jornada de diumenge, la Colla Joves ha preparat un matí d’inflables, pintacares i l’esmorzar popular que es celebrarà a la plaça de la Zeta. Finalment, la diada del Pati clourà amb el vermut i a presentació del llibre del fet casteller “petits grallers”.

PUBLICITAT