S’acaba la competició oficial 2021-2022. La Unió Esportiva Valls afronta la darrera jornada al grup 3 de 1a Catalana amb l’objectiu de mantenir la tercera posició i donar minuts a alguns futbolistes que no han tingut protagonisme durant la temporada. El rival serà, el Catllar, que certificava la permanència el passat cap de setmana a domicili davant el Tàrrega.

PUBLICITAT

Quatre dies abans de la disputa d’aquest derbi provincial, els entrenadors dels dos equips es trobaven a l’escenari del matx per fer-se la fotografia de germanor i comentar la jugada. Tot i que pràcticament no hi ha res en joc, el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla, afirma que volen sumar els tres punts per consolidar la tercera plaça.

Després d’assolir la salvació matemàtica, el tècnic del Catllar, Àlex González, assegura que afronta aquest derbi amb molta menys pressió.

El partit entre el Catllar i la UE Valls es jugarà diumenge, a les 11 del matí. Com és habitual, es podrà seguir en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT