La Unió Anelles de la Flama (UAF) encara la recta final dels actes en celebració del seu 50è aniversari. Tot i que es va donar el tret de sortida el passat 20 de maig el plat fort de la celebració arriba aquest cap de setmana. Demà dissabte 28 de maig, a partir de les dotze del migdia tindrà lloc la “Crida a la Festa!” on el Pregoner, un dels personatges més pintorescos i mítics de la UAF, convocarà als vallencs i vallenques a la plaça del Blat per l’acte festiu de la tarda. 

PUBLICITAT

A la vegada, a partir de les onze del matí fins a les quatre de la tarda tindrà lloc el “Click-Clack: fes-te una foto bestial!” a la plaça del Pati. L’activitat consisteix a fotografiar-se amb diferents peces de la imatgeria festiva de la UAF en un format únic, inèdit i exclusiu amb motiu de l’aniversari. Aquest acte culminarà a dos quarts de cinc, amb la tradicional fotografia de germanor que l’entitat escenifica cíclicament, només en celebracions i dates molt determinades amb els socis i sòcies.

I per acabar, a les sis de la tarda, a la plaça del Blat es farà l’espectacle de carrer “Moments de Festa”, que consistirà en un recorregut escènic pels diversos moments més simbòlics, i a vegades desconeguts, del cicle festiu anual de l’entitat.

PUBLICITAT