Molt bon dia aquest és el daily informatiu de Ràdio Ciutat de Valls d’aquest dilluns 30 de maig.

PUBLICITAT

Avui destaquem que tres empreses passen a la segona fase per la Muralla Sant Francesc.

Aquest dilluns s’ha reunit el jurat per a la selecció de les empreses participants al concurs d’idees d’arquitectura per a la redacció del projecte d’urbanització del tram de muralla de Sant Francesc.

La trobada ha servit per seleccionar les tres propostes que passen a la següent fase. La regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, ha explicat que s’han valorat els criteris de qualitat arquitectònica, urbanística i funcional.

L’empresa que resulti guanyadora redactarà els projectes per a la consolidació, reinterpretació i urbanització del tram de muralla de 140 metres, una part oculta a l’interior de dues cases. A més, inclou les restes de les dues torres de defensa. Aquesta intervenció té una inversió estimada d’1 milió d’euros.

Destaquem també que Josep Maria Calbet, se li atorga el premi al vallenc de l’any en la nit de premis. 

El Teatre Principal es vestia de gala aquest dissabte per la celebració de l’esdeveniment. En el decurs de l’acte es lliuraven 16 premis. En total, s’atorgaven 24 guardons, ja que alguns tenien més d’una categoria.

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presidia l’acte de lliurament de la Nit de Premis, que comptava amb la participació de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada de les regidores i els regidors i d’altres autoritats locals i comarcals.

Precisament, Argimon i Farré van ser els encarregats de lliurar el guardó del Vallenc de l’Any, que enguany distingia a Josep Maria Calbet Cassanyes, per la seva trajectòria professional a l’ensenyament i el compromís a favor del país i la llengua catalana.

PUBLICITAT