La Unio Esportiva Valls ja planifica la propera temporada. Només dos dies després de la derrota al darrer partit de lliga al camp del Catllar, el club vallenc ha oficialitzat fins a tres noves arribades: el davanter Jordi Aumatell, el migcampista Joel Coch i l’extrem Albert Rabassó.

PUBLICITAT

Es tracten de jugadors joves però experimentats a grans equips, fins i tot en categories superiors com és el cas de la Tercera Divisió o la Segona B.

Es tracten d’apostes fermes i que ajudin a fer l’equip un pel més competitiu mirant posicions davanteres a Primera Catalana. Així ho explicava el director esportiu de la UE Valls, Joan Pallarès.

El tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla es mostrava molt satisfet amb les noves incorporacions del conjunt vallenc.

El davanter Jordi Aumatell és la gran aposta del nou projecte de la Unió Esportiva Valls. L’exjugador de la Muntanyesa va marcar un total de set gols en 26 partits a Tercera Divisió. Aixi valorava la seva arribada al conjunt vallenc.

Per la seva banda, arriba també un futbolista experimentat a la màxima competició catalana.

Joel Coch, procedent del Castelldefels es tracta del segon reforç de la temporada.

Migcampista experimentat i de qualitat, de 31 anys ha passat per equips de renom de Tercera Divisió i Segona B com l’Europa, l’Ascó o la Pobla de Mafumet. Coch arriba per reforçar la medul·lar de la UE Valls i ser peça clau en els esquemes vallencs. Aixi explicava la seva arribada al conjunt vallenc.

El darrer fitxatge és el de l’extrem Albert Rabassó, sorgit del planer del Nàstic ha passat també per una altre filial, el del València Mestalla. Després de passar per equips com el Catllar o l’Ascó, Rabassó aterra per ser una peça valuosa a la banda i tornar a prometre com despuntava a la Pobla.

Tres incorporacions de cop de la Unió Esportiva Valls que ja comença a planificar la propera temporada, tot just ha acabat de finalitzar la present campanya. El conjunt vallenc, comença a reforçar i a donar forma el nou projecte esportiu.

PUBLICITAT