Aquest divendres 3 de juny, a partir dos quarts de nou del vespre, la Sala Kursaal, acollirà el sopar del 50è aniversari de la Unió Esportiva Valls. La celebració, que comptarà amb els socis, sòcies, jugadors, cos tècnic, patrocinadors i diverses autoritats, inclourà un balanç de la temporada 2021-2022 i la presentació de la temporada 2022-2023;  entrega de diplomes, un sorteig solidari en benefici del Menjador Social La Taulada i ball amb el grup Loren. El conjunt de l’acte estarà conduït pel periodista de Ràdio Ciutat de Valls, Èric Rosique.

PUBLICITAT

La Unió Esportiva Valls es va fundar en data del 1972 després d’arribar a un acord, amb el Club Bàsquet Valls que va formar una secció de futbol i afiliar-se al 1969 a la Federació Catalana de Futbol, en què la secció va independitzar-se del club de bàsquet. L’equip comença a competir la temporada 1980-1981, però va baixar a Segona Territorial. A partir d’aquí però, el club va recuperar la categoria la temporada 1984-1985 i, el 1990, i oscil·lava entre les categories Territorials  mentre, finalment  el 1997, quan es va aconseguir l’ascens de nou a Primera Catalana.

A partir d’aquí molts moments, moltes històries, molts jugadors i on el seu punt més àlgid, va ser la temporada 2020-2021 a Tercera Divisió. Una fita històrica que mai s’havia aconseguit mai al futbol vallenc, un any complicat lluitant per no descendir, i l’equip va estar a punt d’aconseguir-ho en una d’aquelles fases de permanència, que finalment, es va perdre la categoria a Vilatenim, al camp del Figueres, es va ser ben a prop, i amb això és un orgull arribar on s’ha arribat.  

PUBLICITAT