Cap de setmana amb doble actuació de la Colla Joves Xiquets de Valls. Els del carrer d’en Gassó aprofitaven per consolidar els castells bàsics de 8 a Vila-seca i la Selva del Camp.

PUBLICITAT

A Vila-seca, dissabte a la tarda, la colla dirigida per Pere Rico s’anotava el 3de8, el 4de8 i el 5de7. S’acomiadaven de plaça amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

A la mateixa població, la Colla Jove Xiquets de Tarragona completava el 4de7 amb el pilar, el 5de7 i el 3de7. Marxaven de l’actuació amb un pilar de 5 i tres pilars de 4.

Els Xiquets del Serrallo estrenaven el 3 i el 4de7. A la tercera ronda, descarregaven el 5de6. Completaven la seva participació amb dos pilars de 4.

La colla local, els Xiquets de Vila-seca, s’apuntaven una actuació completa de 6 pisos amb el 4de6, el 3de6 i el 4de6 amb el pilar.

L’endemà, a la Selva del Camp, en el marc dels actes de la Festa Major, la Joves repetia el repertori de Vila-seca amb el 3de8, el 4de8 i el 5de7. S’acomiadaven amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Pel que fa a la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, que s’estrenava en aquesta plaça de la comarca del Baix Camp, s’apuntava el 3de6, un intent desmuntat de 3de6 amb el pilar i el 4de6.

La propera sortida de la Colla Joves serà dissabte, a les sis de la tarda, en la diada del Pati, al costat dels Castellers de Barcelona, els Nens del Vendrell, els Moixiganguers d’Igualada i els Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT