La Unió Esportiva Valls segueix confeccionant la plantilla de cara a la temporada 2022-2023 a 1a Catalana. En el capítol de renovacions, la direcció esportiva del club ha anunciat la continuïtat de dos futbolistes més.

PUBLICITAT

En primer lloc, l’afició vallenca podrà seguir gaudint del joc d’Albert Plana. El jugador de Vilabella, que ocupa la posició d’extrem dret, lluirà la samarreta blanc-i-vermella per quarta temporada consecutiva. La passada campanya, Plana aconseguia anotar un total de 4 gols en els 26 partits que va disputar.

D’altra banda, la UE Valls també ha confirmat que Ricard de Antonio “Riki” es queda una temporada més. El futbolista de Reus, que ocupa la posició de lateral dret, afronta la seva quarta temporada al club de la capital de l’Alt Camp. El passat curs, Riki aconseguia marcar un gol.

Comptant aquestes dues renovacions, l’equip vallenc ja ha aconseguit retenir sis jugadors de la temporada 2021-2022. En els propers dies, se’n anunciaran més.

PUBLICITAT