L’artista vallenca Mariona Escoda s’ha emportat la primera edició del concurs de TV3, “Eufòria”. La cantant ho ha fet amb el 61% dels vots de l’audiència i amb més de 306.000 vots en les dues rondes de votació. La final es va poder seguir a través d’una pantalla instal·lada als exteriors de l’Ajuntament de Valls, a la plaça del Blat.

PUBLICITAT

Desenes de persones van seguir la gran final de la representant vallenca, on finalment va endur-se el premi a millor artista catalana. Mariona Escoda amb aquest guardó aconsegueix un contracte disogràfic, cantar amb Miki Núñez la cançó de l’estiu “Llums de Mitjanit” i participar en el disc de La Marató de TV3.

Mariona va captivar al públic amb la seva actuació de “La mare” de Dyango. L’artista va mostrar la veu més tendra de tota la final, amb una actuació íntima només acompanyada de segones veus. Una cançó triada a consciència per l’artista i que contenia un gran significat emocional per ella i la seva família.

A la segona ronda, Mariona va interpretar el tema de Dua Lipa, “Physical” amb balls, llums i color que va fer ballar el públic present. La vallenca s’emporta així, un dels concursos estrella d’aquest 2022 i amb més seguiment de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

PUBLICITAT