La festa major de Sant Joan 2022 estrena l’aparcament de l’Hort del Carme com a escenari dels concerts del solsticidi. Aquest dimecres, a partir de les onze de la nit, s’hi podrà veure l’actuació de Tyets, Smoking Souls i Tremenda Jauría.

PUBLICITAT

The Tyets és una banda referencial de la música urbana en català amb la seva particular fusió de trap i reggaeton, trapeton, en una proposta sonora tropical, fresca i desenfadada.

Smoking Souls és un quartet valencià de Pego que farà esclatar el seu cinquè disc amb cançons plenes d’energia elèctrica i rock d’autor amb el nom de La cura. El projecte més boig de tots els que han facturat fins ara.

Finalment, Tremenda Jauría presenta rock, reggaeton i l’electrònica des de Madrid. Prenen més protagonisme amb nou cd i cançons molt més orgàniques en què no falta distorsió a les guitarres ni subgreus als baixos.

L’espai dels concerts de Sant Joan comptarà amb el servei del Punt Lila.

PUBLICITAT