Després de la diada castellera en la Nit de Completes, les Colles dels Xiquets de Valls preparen la diada de Sant Joan amb castells de 9. La Colla Vella va plantar el primer castell amb el 3de9 amb folre de la temporada a la plaça del Blat.

PUBLICITAT

Un castell que només s’havia executat l’any anterior pels Minyons de Terrassa, i que aquest any ja porta la signatura dels de la camisada rosada. Amb tot, la Joves no vol quedar-se enrere.

Els del Carrer de’n Gassó tenen la previsió d’intentar durant la diada de Sant Joan el 3de9 amb folre. Així ho explicava als micròfons de Ràdio Ciutat de Valls després de la diada de la Nit de Completes, el cap de colla de la Joves, Pere Rico.

Per la seva banda, la Colla Vella espera d’entrada poder repetir el propi 3de9 amb folre amb molta més pausa que l’executada per la Nit de Completes. Albert Martínez, cap de colla de la Vella explicava a Ràdio Ciutat de Valls que es mostrava ambiciós de poder repetir castell i, fins i tot, depenent de les forces, poder treure el 4de9.

Així doncs, a la 13h del migdia es citen a la plaça del Blat de nou, les dues colles dels Xiquets de Valls amb motiu de la diada de Sant Joan. Una nit de Completes que va deixar el primer castell de 9 del 2022 i la consolidació de la gamma alta de 8 que mostra el gran nivell de forma després de la represa de les colles de Valls.

A la Nit de Completes, la Colla Joves Xiquets de Valls plantava el 3de8, el 5de8, el 4de8 i dos pilars de 5. Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls signaven el 5de8, el 3de9 amb folre, el 2de8 i el pilar de 6.

PUBLICITAT