Comerç de Valls, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, engega “La Nit Blanca”. Es tracta d’una activitat que pretén promoure els comerços de la ciutat. Tindrà lloc aquest dissabte 2 de juliol a la tarda-vespre en 5 espais de la ciutat: carrer Jaume Huguet (cantonada amb la Muralla del Castell), carrer Germans Sant Gabriel (cantonada amb Anselm Clavé), carrer Avenir (cantonada amb el carrer Colon), plaça del Pati i carrer de la Cort (cantonada amb el carrer Peixateria). Escoltem el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris.

PUBLICITAT

“La Nit Blanca” és principalment un shopping night on les botigues estaran obertes fins a les 12 de la nit. Parel·lament, els comerços oferiran una copa de vi a les persones que facin una compra a les botigues de Valls durant el mateix dissabte. El vi serà de la Cooperativa de Valls, que també col·labora amb l’activitat, i per obtenir la degustació només caldrà ensenyar el tiquet de compra.

PUBLICITAT