Raül Timoner. Font: Hestia Menorca

El CB Valls fitxa al base Raül Timoner per jugar al primer equip de la lliga EBA de cara la següent temporada. Timoner, de 25 anys i 185 cm d’alçada, és natural d’Alaior, una vila menorquina, i arriba a l’Alt Camp provinent de l’Hestia Menorca de LEB Plata, on ha jugat les últimes tres temporades. 

Raül Timoner. Font: Hestia Menorca
PUBLICITAT

El base va començar a botar la pilota de ben petit amb el Jovent d’Alaior per a després fer el salt com a infantil al FC Barcelona, arribant fins a cadet. Sent júnior va marxar als Estats Units per jugar a Orlando i a Carolina del Nord. Posteriorment, va debutar l’any 2016 a la lliga universitària NAIA, participant tres temporades amb la Universitat de Rio Grande d’Ohio. El 2019 va tornar a Menorca, en aquest cas a LEB Plata.

El seu antic entrenador, Oriol Pagès, destacava del base menorquí el seu treball, ambició i intensitat. El CB Valls espera d’ell que posi en pràctica totes aquestes qualitats, a més del seu talent com a organitzador del joc i com a jugador d’equip. El jugador, que ja ha signat el contracte, està previst que arribi a la capital de l’Alt Camp en les pròximes setmanes.

PUBLICITAT