Jordi Barberà, de 26 anys i natural de Masdenverge, torna al CB Valls de lliga EBA, equip en el qual ja va jugar la temporada 2018-2019. Barberà és un aler-pivot de 202 cm d’alçada que arriba des del CB Tarragona per reforçar el joc interior de l’equip del Víctor Neila.

PUBLICITAT

Després dels seus inicis en el CB Amposta i les categories inferiors del FC Barcelona, Barberà va formar part del CBT des del 2014 al 2017, jugant tant a lliga EBA com a LEB Plata. Després d’una temporada (2017-2018) a lliga EBA amb el Cantaires de Tortosa, va arribar al CB Valls per jugar la temporada 2018-2019 i anotant una mitjana de 7 punts per partit. Aquest va ser el mateix 2019 que torna al CBT on juga a EBA, LEB Plata i també amb el segon equip dels tarragonins a Copa Catalunya. 

Ara, Barberà es mostra il·lusionat de poder-se incorporar a l’equip de l’Alt Camp amb molts dels seus antics companys, i també amb algunes cares noves, per sumar i fer créixer el nou projecte esportiu de l’equip blanc-i-vermell per aquesta temporada que s’iniciarà oficialment el 3 de setembre, precisament a la pista del seu anterior equip, el CBT, en partit de la Lliga Catalana d’Equips EBA, abans de l’inici de la lliga regular d’àmbit estatal.

PUBLICITAT