Foto: Guillem Pasano

El Club Bàsquet Valls ja coneix els rivals de la primera fase de la Lliga Catalana EBA. Segons ha donat a conèixer la Federació Catalana de Bàsquet aquest dimarts, els homes de Victor Neila tindran com a rivals el CBT, el CB Navàs i el CB Igualada.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

El debut dels vallencs serà dissabte 3 de setembre, a les 19 hores, al pavelló del Serrallo, amb un derbi provincial davant el CBT de Berni Álvarez.

La segona jornada tindrà lloc dissabte 10 de setembre, a les 18 hores, al pavelló Joana Ballart, contra el Navàs. Es tracta de l’únic enfrontament a casa dels de la capital de l’Alt Camp en aquesta competició.

La darrera jornada es disputarà dissabte 17 de setembre, a les 18.30h, al poliesportiu de Les Comes, davant de l’Igualada.

PUBLICITAT