La Cambra de Comerç de Valls ha visitat aquest mes de juny l’empresa Soprema Iberia, amb una important planta de producció a Vallmoll (Tarragona) on hi treballen una cinquantena de persones. La de Vallmoll compta amb un centre de Recerca, Desenvolupament i Innovació tecnològica (R+D+I) en les aplicacions de aïllament tèrmic basat en poliestirè extruït XPS. A la Península Ibèrica, Soprema té tres plantes més a Castellbisbal (Barcelona), Cervera (Lleida) i Villasequilla (Toledo), a més de cinc centres logístics a Madrid, Sant Cugat, Bilbao, València i Màlaga. Soprema fabrica, comercialitza i distribueix productes per a la impermeabilització, l’aïllament tèrmic i acústic, així com els materials auxiliars corresponents per a cadascun dels camps esmentats.

PUBLICITAT

La mateixa Cambra de Comerç els ha atorgat enguany el premi al foment de l’exportació 2021 per l’increment de les exportacions. L’increment de les exportacions durant els darrers anys els ha permès estar presents a països com Marroc, Portugal i França.

Pel que fa a la formació, es troben amb la mateixa problemàtica que pateixen moltes empreses de la demarcació: la falta de personal qualificat.

Soprema és una empresa industrial, familiar, amb més de 100 anys d’història, al servei dels sectors d’edificació, rehabilitació, distribució i obra civil, amb productes i sistemes adaptats a les diferents necessitats. La seva àmplia gamma de productes inclou làmines asfàltiques APP i SBS, làmines sintètiques de PVC i TPO, pintures i resines impermeabilitzants, panells d’aïllament tèrmic XPS, membranes d´aïllament acústic, geotèxtils i drenatges.

PUBLICITAT