Una de les festes majors dels barris més històriques, la de la Xamora, comença aquest divendres 15 de juliol i es perllongarà fins diumenge 17 de juliol al migdia. El seu president, Andreu Garcia, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, ha afirmat que han preparat una festa major estrictament per la gent que resideix al barri.

PUBLICITAT

Els actes començaran aquest vespre, a dos quarts de deu, a la plaça dels Pins, amb el Concurs de Truites de Patates i el sopar. A les dotze de la nit hi haurà ball amb el grup Loren.

Per dissabte, a les onze del matí hi haurà un taller de circulació a la pista de l’aparcament. A les sis de la tarda començarà el concurs de dibuix i una hora més tard l’exhibició de Zumba. A dos quarts de deu, hi haurà el sopar motxilla i per culminar la jornada, a partir de mitjanit,  festa amb un DJ.

Finalment, diumenge, a les onze del matí, la jornada estarà dedicada als més menuts amb inflables i la festa de l’escuma.

PUBLICITAT