Falta d’encert de la Colla Joves Xiquets de Valls aquest diumenge a Torredembarra amb motiu de la diada del Quadre de Santa Rosalia. Tot i obrir torn descarregant el sisè 5de8 de l’any, els de la camisa vermella es van veure obligats a desmuntar el 3de9 amb folre i el 2de8 amb folre de la segona ronda i tercera per indecisió de la canalla. Van redreçar l’actuació amb un 4de8 i el 3de8. La sorpresa alegre del dia va arribar a la ronda de pilar amb l’estrena de l’espadat de 6.

PUBLICITAT

La propera sortida dels del carrer d’en Gassó serà dissabte 30 de juliol, a la festa major de Vilanova, acompanyats dels Bordegassos locals, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca.

A Torredembarra, la Colla Jove Xiquets de Tarragona completava la primera clàssica de 8 de l’any amb el 3de8, el 2de7 i el 4de8. S’acomiadaven amb el pilar de 5 i quatre pilars de 4.

La colla local, els Nois de la Torre, s’anotava una actuació completa amb tres castells de 7 amb el 3de7, el 4de7 després d’un intent desmuntat i el primer 3de7 amb el pilar del curs.

La millor fita del cap del setmana se l’anotaven dissabte els Castellers de Vilafranca, a Lloret de Mar, població on van descarregar-hi el tercer 3de9 amb folre de la temporada.

PUBLICITAT