L’Ajuntament de Valls subvenciona amb 5.500 euros l’Associació Solidària del Lledó La Taulada amb l’objectiu de mantenir una col·laboració més estable en l’execució d’accions socials que fomentin la integració social i l’autonomia de les persones en situació d’exclusió social. Avui han signat el conveni la regidora d’Afers Socials, Teresa Rull, i el president de La Taulada, Joan Font

PUBLICITAT

Els diners es destinaran a despeses de manteniment de la infraestructura pels espais del menjador social i les sales de dutxes i rentadores: inclouen lloguers d’espais i equipaments, rebuts de subministraments (aigua, gas i llum) i altres materials fungibles per a l’òptim condicionament i manteniment dels serveis (estris de cuina, equipament de sales de bany, etc).

L’Àrea d’Afers Socials i l’Associació Solidària del Lledó La Taulada treballen des del 2015 de manera coordinada. El 2018 es presenta per primera vegada a la convocatòria de subvencions a entitats de caire social amb el projecte Aigua Font Viva. És un projecte per garantir la salut per a persones en risc d’exclusió social. Amb anterioritat, ja s’havien establert altres convenis amb l’Ajuntament per a infraestructures.

El 2019, aprofitant els diners que l’organització Humana, de recollida i venda de roba usada, aporta a l’Ajuntament pels contenidors de roba reciclable, es decideix que es derivin a un entitat social, i es concedeix a La Taulada.

PUBLICITAT