El centre de la ciutat ja està cobert amb els típics tendals que protegeixen del sol els visitants de la Firagost. Reconeguda com la Festa Major del Camp Català, la Firagost 2022, prevista pels dies 2 i 3 d’agost, aplegarà expositors de fruites del camp, vins, productes agroalimentaris de qualitat, maquinària agrícola, ramadera i vehicles, herboristeria, alimentació, ceràmica i artesania, etc., a banda dels estands institucionals.

PUBLICITAT

Un recinte firal de més d’un quilòmetre i mig de llargada, que comptarà amb uns 300 expositors i uns 100 mil visitants. La Fira també oferirà actes complementaris com activitats infantils, trobada de puntaires, Mostra de Cervesa Artesana, Festa Holi Colours, cercavila, Nit Jove, Gran Actuació Castellera dels Xiquets de Valls, desfilada canina, espectacle eqüestre, restauració, durant els dos dies.

No hi faltaran les cites clàssiques: el Concurs d’arrossegament amb trineu, la Cursa de portadors i portadores de saques i mitges saques d’avellanes, puntuable per la 24a Combinada de Curses de Portadors de Saques d’Avellanes, i el Concurs de beure en porró.

La consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, inaugurarà dimarts dia 2 d’agost a les 19 hores, al saló de sessions de l’Ajuntament de Valls, la Fira. Tot seguit, les autoritats recorreran el recinte firal.

PUBLICITAT