Tres barris de la ciutat celebren aquest cap de setmana la seva festa major d’estiu amb diversitat d’actes.

PUBLICITAT

El barri dels Habitatges de la Colla Vella dels Xiquets de Valls l’organitza des d’aquest divendres i fins diumenge. A més, durant la setmana que ve també faran una activitat diària als vespres. Després de dos anys amb restriccions, el seu president, Jordi Mateu, afirma que és important que es recuperi l’ambient d’abans de la pandèmia.

A Mas Clariana, les activitats començaven dijous i es perllongaran fins diumenge. Un dels actes més destacats és el sopar de germanor de dissabte amb una previsió d’assistència de 130 persones. Així ho explica la seva presidenta, Judit Gómez.

Finalment, la Fraternal concentra la festa major entre dissabte i diumenge. El seu president, Manel Odina, destaca que són un barri en què hi resideix molta gent gran.

Després d’aquestes tres festes majors, la setmana que ve tocarà la del Fornàs i la pedania de Fontscaldes.

PUBLICITAT