Toc d’atenció per la la Colla Vella dels Xiquets de Valls aquest dissabte al barri dels Habitatges. Els del Portal Nou deixaven en intent el 4de8 amb el pilar de la tercera ronda, estructura que havien coronat per Sant Joan i descarregat a Altafulla.

PUBLICITAT

Un quatre amb el pilar que va pujar molt bellugadís i es va estirar excessivament per dalt. Al final, va cedir per quarts en el moment es desfeien els dosos.

En torn de repetició, els de la camisa rosada enlairaven un 3de8. Prèviament, havien descarregat el 2de8 amb folre i el 5de8. Es van acomiadar amb dos pilars de 5 i dos de 4.

El cap de colla de la Vella, Albert Martínez, no sortia gens satisfet de l’actuació als Habitatges.

Abans de la Firagost, la Colla Vella té doble sortida el proper cap de setmana. Dissabte a la tarda, actuaran a la festa major de Vila-seca acompanyats de la colla local, els Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell. De cara a diumenge, també a la tarda, seran a la festa major de Vilallonga del Camp al costat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

En aquest quart cap de setmana de juliol, la Colla Joves Xiquets de Valls ha tingut descans. Una de les actuacions més destacades s’ha viscut aquest diumenge a Mataró amb motiu de Les Santes.

A la plaça de Santa Anna, els Castellers de Vilafranca s’anotaven el 4de9 amb folre, el primer 3de8 amb el pilar de l’any, el 3de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

Els Minyons de Terrassa estrenaven el primer 4de9 amb folre de l’any. En l’última aparició abans de les vacances d’estiu, també s’anotaven el 3de9 amb folre, el 5de8 i el pilar de 6 carregat.

La colla local, els Capgrossos de Mataró, tocats per la mort sobtada d’un dels seu components, completaven el 4de8, el 3de8 carregat i el 5de7.

PUBLICITAT