Tres mocions són les es van presentar en el ple de l’Ajuntament de Valls d’aquest passat dilluns 25 de juliol, el darrer abans de les vacances.

PUBLICITAT

Les dues presentades pel PSC, per la gratuïtat del transport a Picamoixons, Fontscaldes i Masmolets, van ser rebutjades pel govern i només comptaven amb el suport de la CUP I l’absstenció de Ciutadans.

Pel que fa la de Junts per Valls, es va aprovar la millora de les prestacions per atur i que passin a la Generalitat, malgrat que en el segon punt el PSC i Ciutadans hi van votar en contra.

A banda de les mocions i els precs i preguntes, el punt més destacat de l’ordre del dia va ser l’augment dels salaris de les escoles bressol municipals de Valls un 1,7%. De fet, servia per posar al dia el seu personal que és amb caràcter retroactiu des del gener de 2021.

L’activitat política al ple de l’Ajuntament de Valls, excepte que es convoqui algun ple extraordinari, tornarà el 26 de setembre amb la primera sessió ordinària d’un nou curs marcat per les eleccions municipals, previstes el maig de l’any vinent.

PUBLICITAT