Després de dos anys de suspensió per culpa de la pandèmia de la Covid-19, Valls torna a organitzar la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català.

PUBLICITAT

Des d’aquest dimarts a les 10 del matí i fins dimecres al vespre, la 66a edició de la Firagost aplega expositors de fruites del camp, vins, productes agroalimentaris de qualitat, maquinària agrícola, ramadera i vehicles, herboristeria, alimentació, ceràmica i artesania, etc., a banda dels estands institucionals.

Un recinte firal de més d’un quilòmetre i mig de llargada, que compta amb uns 300 expositors i uns 100 mil visitants. La Fira també ofereix actes complementaris com activitats infantils, trobada de puntaires, Mostra de Cervesa Artesana, Festa Holi Colours, cercavila, Nit Jove, Gran Actuació Castellera dels Xiquets de Valls, desfilada canina, espectacle eqüestre, restauració, durant els dos dies.

No hi faltaran les cites clàssiques: el Concurs d’arrossegament amb trineu, la Cursa de portadors i portadores de saques i mitges saques d’avellanes, puntuable per la 24a Combinada de Curses de Portadors de Saques d’Avellanes, i el Concurs de beure en porró.

La consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, inaugurarà dimarts, a les 19 hores, al saló de sessions de l’Ajuntament de Valls, la Fira. Tot seguit, les autoritats recorreran el recinte firal.

Recordeu que a Ràdio Ciutat de Valls podeu seguir una programació especial amb motiu de la Firagost al llarg dels dos dies a través de www.rcvalls.cat. Us oferim l’ agenda d’actes del dia, cròniques, entrevistes i un programa especial aquest dimecres, a partir de les 19 hores, amb les primeres valoracions i la transmissió en directe de la diada castellera amb les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT