Cap de setmana plàcid de la Colla Vella dels Xiquets de Valls abans d’afrontar una segona quinzena d’agost repleta de sortides importants.

PUBLICITAT

Una expedició de 300 castellers es van desplaçar a la festa major d’Andorra la Vella, població on dissabte van actuar en solitari amb l’objectiu de consolidar la gamma bàsica de 8 i provar nova canalla.

Així, els del Portal Nou s’apuntaven el 3de8, el 4de8 i el 2de7 com a castells més destacats, a més del 5de7 i el 4de7 amb el pilar.

Coincidint amb l’actuació, a la Plaça del Príncep Benlloch, els de la camisa rosada van ser presents a la inauguració d’una escultura en Homentatge als castellers, obra d’Antoni Llena, aprofitant també el 55è aniversari de l’agermanament entre les dues ciutats.

La propera sortida de la Colla Vella serà dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, a la festa major de Vallmoll. La cita, que tindrà lloc a la plaça Major, comptarà també amb la participació dels Xicots de Vilafranca.

PUBLICITAT