L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Valls ha renovat la certificació ISO 9001-2015 per vuitè any consecutiu, certificant d’aquesta manera la continuïtat pel compromís de tot el personal que la integra i l’aposta de l’Ajuntament per a donar un servei eficient i de qualitat a tota la ciutadania que la utilitza. L’enquesta es va efectuar el mes de juny entre 250 persones usuàries de l’OAC (234 van contestar i 16 no van respondre).

PUBLICITAT

Entre altres dades, l’equip de l’auditoria ha valorat positivament les enquestes de satisfacció dels usuaris i usuàries realitzades durant el mes de juny d’aquest 2022, que confirmen que es mantenen els estàndards de qualitat establerts.

L’OAC treballa oferint el servei presencial amb la cita prèvia (citaprevia.valls.cat) com a mesura de prevenció i seguretat per la Covid-19, que es va engegar a l’any 2020, per evitar aglomeracions i assegurar una atenció presencial correcta i àgil. En aquest sentit, l’eina on line per sol·licitar cita prèvia a l’OAC rep una bona nota pels usuaris i usuàries, ja que un percentatge molt alt, gairebé 200 persones, consideren que és útil o molt útil.

Per tal de continuar mantenint aquest bon nivell de satisfacció entre la ciutadania, l’OAC es planteja nous reptes de cara a aquest final de 2022 i principis del 2023 com són, entre altres, l’ampliació del ventall dels tràmits telemàtics incorporant a la Seu (seu.valls.cat) tots aquells que requereixen prèviament el pagament d’alguna taxa (autoliquidació)..

Per altra banda, també remarcar que s’està finalitzant la revisió del projecte de reforma de l’OAC per tal de millorar-ne la comoditat de les persones que hi siguin ateses, en el qual hi ha inclosa una sala d’espera amb més comoditats, gestió de torns d’espera i llocs d’atenció personalitzada individuals asseguts i amb més discreciÓ, eliminant els punts actuals que hi ha al mostrador per atendre usuaris i usuàries. La previsió és que l’inici de les obres es pugui fer abans de final d’any.

PUBLICITAT