L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya (ACC), a través del programa d’Internet Segura del Centre d’Innovació i Competència en Ciberseguretat (CIC4Cyber) i amb la col·laboració de diversos ajuntaments, llança la campanya Fengshui Digital per difondre coneixements necessaris per enriquir la cultura de la seguretat digital de la societat catalana.

PUBLICITAT

Es tracta d’una proposta transformadora per una part del dia a dia a través de l’ordre i de mètodes útils que faciliten la gestió de la informació, de les contrasenyes i de les incidències tecnològiques habituals, com pot ser la migració d’informació entre dispositius.

L’Ajuntament de Valls és un dels vuit consistoris impulsors de la campanya Fengshui Digital. El consistori convida a la ciutadania del municipi a fer ús dels materials de divulgació – com articles, podcasts, un kit per crear credencials robustes i metodologia per endreçar i protegir les dades-, que es poden trobar a la pàgina web de la campanya,

A banda de la pàgina web, els materials també s’aniran difonent de manera periòdica a les xarxes de l’Ajuntament, d’Internet Segura i de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Es podran trobar mitjançant les etiquetes #FengshuiDigital i #DadesSegures.

A més de Valls, Amposta, Manlleu, Molins de Rei, Mollerussa, Sant Feliu de Guíxols, Sant Sadurní d’Anoia i la Seu d’Urgell són els altres municipis adherits.

PUBLICITAT