Activitat frenètica de les dues colles dels Xiquets de Valls en aquest cap de setmana llarg de la Mare de Déu d’Agost amb la vista posada a la diada de la festa major de la Bisbal del Penedès d’aquest dilluns, a partir de dos quarts d’una del migdia, al carrer Doctor Robert.

PUBLICITAT

Després d’una Firagost, amb més o menys sort, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls volen garantir castells bàsics de 9 en aquesta actuació assenyalada de l’estiu. A més, pretenen rodar la gamma alta de 8 amb perspectiva de poder apujar-la un pis més.

A la mateixa plaça també hi seran els Castellers de Vilafranca, colla que es podria plantejar algun castell de gamma extra. Els amfitrions, els Bous, que només hi participen amb un castell i un pilar, podrien afrontar el 4de7 o el 3de7.

Com a prèvia de la Bisbal, la Colla Vella té un compromís dissabte, a dos quarts de vuit del vespré, a la plaça Major de Vallmoll, amb motiu de la festa major. Els rosats actuaran acompanyats dels Xicots de Vilafranca.

PUBLICITAT