El grup municipal del PSC afirma que la situació actual de Valls respecte la inseguretat i l’incivisme és inadmissible i insuportable. Per això, creuen, mitjançant un comunicat, que cal actuar de manera immediata, seriosa i contundent amb accions estables en el temps per canviar les dinàmiques dels últims anys. A més, asseguren que la deixadesa de les polítiques preventives de seguretat han portat a aquesta situació.

PUBLICITAT

En primer lloc, el PSC de Valls manifesta el seu rebuig als darrers episodis d’inseguretat i es solidaritza amb els veïns i les veïnes.

Els socialistes demanen una junta de portaveus urgent i extraordinària per tractar aquest tema i posar sobre la taula les accions a emprendre.

Finalment, demanaran una bateria de propostes per reforçar la seguretat i el civisme. El mateix grup municipal és conscient que la seguretat depèn de diferents factors, com els socials i els urbanístics, però en aquests moments l’acció policial i dels agents cívics ha de ser prioritària a tota la ciutat, i en algunes zones i barris en especial.

PUBLICITAT