S’han acabat les vacances. Aquest dilluns 22 d’agost, la Unió Esportiva Valls feia el primer entrenament del nou curs 2022-2023, a l’estadi del Vilar, per posar-se a punt per la nova campanya al grup 3 de 1a Catalana.

PUBLICITAT

L’equip, dirigit un any més per Manel Cazorla, manté tretze jugadors de la temporada passada. A més, s’ha reforçat amb les incorporacions d’Aitor Serrano, José Luis Ruiz, Héctor Parrón, Aniceto, Joel Coch, Alberto Rabassó, Jordi Aumatell, Xavi Samper, Àlex González, Marc Rodríguez “Ronie”, Bilal i Sergi Palau.

Amb la plantilla tancada, Cazorla assegura que ha dissenyat una pretemporada exigent davant el nivell que tindrà la lliga d’enguany.

Coincidint amb la primera setmana d’entrenaments, el club de la capital de l’Alt Camp disputarà diumenge 28 d’agost, a casa, el primer amistós davant el juvenil del Gimnàstic de Tarragona.

Al setembre, la UE Valls es veurà les cares amb la Pobla de Mafumet B (1 de setembre), el Vila-real C (3 de setembre), el Morell (7 de setembre), Balaguer (11  setembre), Parets (18 de setembre) i un triangular amb el Reddis i l’Alpicat (24 de setembre).

PUBLICITAT