Coincidint amb la primera setmana d’entrenaments de la pretemporada 2022-2023, la Unió Esportiva Valls afronta el primer amistós aquest diumenge, a partir de les set de la tarda, a casa, davant el juvenil del Gimnàstic de Tarragona, de Divisió d’Honor.

PUBLICITAT

L’enfrontament contra el conjunt grana servirà per veure en acció les noves incorporacions i, també, l’estat de forma dels tretze jugadors que han renovat de la temporada passada.

El tècnic dels vallencs, Manel Cazorla, explica que ha estructurat una pretemporada amb l’objectiu d’arribar al primer partit de lliga, previst pel 3 d’octubre, davant el Catllar, amb bones sensacions.

D’altra banda, aquest divendres, la UE Valls B, dirigida per Marc Miquel, començarà, al mateix estadi del Vilar, els entrenaments de pretemporada per preparar-se de cara al debut a Quarta Catalana, encara sense data d’inici.

PUBLICITAT