Després de dos anys sense celebrar-se, la diada castellera de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès ha tornat amb força. Entre les quatre colles participants, s’han vist un total de set castells de gamma extra i sis de gamma bàsica de 9.

PUBLICITAT

En clau vallenca, la Colla Joves ha coronat els primers 5de9 amb folre i pilar de 8 amb folre i manilles de la temporada. A més, els del carrer d’en Gassó han completat el 3 i el 4de9 amb folre.

Pel que fa la Colla Vella començava amb mal peu la diada amb un intent de 2de9 amb folre i manilles. Els d’Albert Martínez han asserenat els ànims amb el 3de9 amb folre per afrontar a la tercera ronda el 2de8 sense folre carregat, el primer castell net de la temporada. Seguidament, han plantat el 4de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

Els Castellers de Vilafranca han estat la formació que ha liderat la diada amb el 3de10 amb folre i manilles carregat, el 5de9 amb folre, el 2de9 amb folre i manilles carregat i el pilar de 8 amb folre i manilles.

La quarta colla a la plaça de la Vila aquest dimarts, els Minyons de Terrassa, ajuntaven per segona vegada aquesta temporada la tripleta màgica amb el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8.

A excepció dels Minyons, que declinen sempre la invitació, Verds, Vella i Joves tornaran a coincidir el proper 2 d’octubre en la jornada de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona.

PUBLICITAT