El servei municipal de mediació i dinamització comunitària als barris, emmarcat en el Pla Local d’Acció Comunitària Inclusiva de Valls organitza activitats de lleure i promoció al Centre Històric per promoure la convivència i cohesió social. Una d’aquestes ja es va dur a terme durant l’estiu amb el ‘barri es mou’ que va comptar amb una participació mitjana de 14 joves diaris.

PUBLICITAT

El nou projecte que es posarà en marxa serà ‘Històries de vida’, que pretén plasmar en formats audiovisuals de curta durada històries i vivències dels veïns del barri. El regidor d’Acció Comunitària i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, valora positivament continuar oferint activitats pel barri.

Per altra banda, també es portaran a Valls el Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya amb les dates encara per concretar. Aquest és un certamen amb l’objectiu de construir una societat catalana antiracista i intercultural a través del cinema i la cultura com a eina de transformació social i apropant a la població les produccions cinematogràfiques africanes per trencar prejudicis.

PUBLICITAT