L’emissora online de la capital de l’Alt Camp, Ràdio Ciutat de Valls presentava dijous 15 de setembre, a la sala d’actes de Vallsgenera, la nova programació que comença aquest dilluns.

PUBLICITAT

La graella s’amplia amb més continguts i col·laboracions per potenciar el seu paper d’eina de participació ciutadana. Inclou podcasts ja consolidats com l’informatiu diari ‘VallsInfo’, el programa d’entrevistes en profunditat ‘L’entrevista’ i l’espai que dona veu als grups polítics municipals ’21’, junt amb altres estrenes com un magazín informatiu setmanal sobre temes d’actualitat i informació de servei de l’Ajuntament de Valls.

Ràdio Ciutat de Valls emet a través d’internet amb programes a la carta i penjats i indexats a la web en forma de podcasts, que es poden escoltar en qualsevol moment i en qualsevol lloc. La programació és gravada periòdicament i també hi tenen cabuda programes gravats de forma esporàdica per donar rellevància a esdeveniments o notícies puntuals, i retransmissions esportives i castelleres en directe. Bona part de la programació es fonamenta en la participació dels col·laboradors i les entitats, que enregistren els seus podcasts de forma periòdica. La nova temporada amplia el nombre de col·laboracions amb programes com ‘Teràpia emocional’, ‘Aula d’idiomes’ o ‘Innovació social i digital’, entre d’altres, que la ciutadania pot descobrir en el web www.rcvalls.cat

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls i regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, destaca que Ràdio Ciutat de Valls és una ràdio entesa com a servei públic, participativa i oberta a la ciutadania.

El 25 d’octubre de 2021, la regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat va fer un pas més en la seva voluntat de generar un espai de comunicació audiovisual públic, participatiu, de qualitat, integrador i de proximitat, i va portar al ple municipal l’aprovació de l’establiment de servei municipal de ràdio. Si bé ja feia uns anys que Ràdio Ciutat de Valls oferia serveis de podcast on line, des del 13 de febrer de 2018, amb aquest nou pas es recuperava a Valls la ràdio com a servei municipal. Això permet donar millors serveis, establir aliances amb altres ràdios a través de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), regular la publicitat i les col·laboracions i impulsar encara més la participació ciutadana.

Podeu recuperar el programa especial de presentació de la nova temporada de Ràdio Ciutat de Valls en aquest enllaç: https://valls.radiociutat.com/2022/09/16/presentacio-temporada-2022-2023-de-radio-ciutat-de-valls/

PUBLICITAT