Després d’establir reunions amb l’Ajuntament de Valls, Serveis Territorials de Tarragona i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, la Comunitat General de Regants de Valls  es mostra atenta als passos que se segueixen per desbloquejar la segona fase d’obres de la modernització de reg a les zones dels torrents i hortes de Valls, amb un valor de 4,2 milions d’euros. El seu president, Esteve Bonet, ha afirmat, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, que s’han sentit enganyats en aquests onze mesos d’endarreriment del projecte.

PUBLICITAT

Bonet ha recordat que el bloqueig ve de la reclamació al Tribunal Català de Contractació del Sector Públic de la Generalitat per part d’una empresa que no va ser seleccionada per portar a terme l’obra fa nou mesos.

D’altra banda, els mateixos regants fa mesos que demanen al tribunal que resolgui la problemàtica per a poder començar una reivindicació històrica per a la ciutat.

Recordem que la segona fase ha de permetre subministrar aigua de reg a més de 200 hectàrees, en un projecte que inclou la canalització de la sèquia de la Marsala, la bassa de regulació, la instal·lació del telecontrol i la xarxa de canonades.

PUBLICITAT