La proposta d’ordenances fiscals, taxes i preus públics de l’exercici 2023 contempla baixar la pressió fiscal

PUBLICITAT

D’aquesta manera, no tan sols es congelaran per tercer any consecutiu els tipus impositius sinó que s’eliminarà la taxa d’escombraries que s’aplica als aparcaments particulars. A més, es continuarà subvencionant un any més l’ocupació de via pública a les terrasses de bars i restaurants i es bonificarà l’Impost de Béns Immobles per habitatge cooperatiu i social al centre històric.

La reducció de la pressió fiscal té com objectiu donar resposta a l’escalada de la inflació i és una mesura de suport a les famílies i ciutadania davant l’actual situació econòmica marcada per l’augment generalitzat de preus. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha afirmat que són ordenances que impulsen la cohesió social

Les ordenances fiscals per al 2023, que han estat presentades a tots els grups polítics del consistori, es debatran en la sessió plenària d’aquest dilluns 26 de setembre.

PUBLICITAT