Bon dia i benvinguts al VallsInfo, l’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls que us porta tota l’actualitat de la capital de l’Alt Camp d’avui divendres 7 d’octubre.

PUBLICITAT

Avui destaquem que la variant de Valls-Montblanc de l’A-27, tram de 7,3 quilòmetres, té una partida pels Pressupostos Generals del 2023 de 8,55 milions d’euros. A més, el Ministeri de Transports ha afegit 500.000 euros per la connexió de l’A-27 amb l’AP-2 de Montblanc.

En el conjunt del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, els comptes destinen de 308,5 milions d’euros, un increment del 10,23% respecte el 2022.

A banda de l’A-27, els comptes destinen 500.000 euros per millorar les variants de Riudecols, Gandesa i Corbera d’Ebre. Pel que fa les infraestructures ferroviàries, amb 112,5 milions, es preveuen les execucions dels trams del corredor del mediterrani entre Vila-seca i Castellbisbal; Tarragona i Vandellòs i Vandellòs i València.

Entre d’altres previsions, el Port de Tarragona n’ha sortit beneficiat amb una dotació de 43,38 milions d’euros.

PUBLICITAT