L’Assemblea Valls-Alt Camp ha inaugurat aquest diumenge, 9 d’octubre, el nou local a la plaça dels Alls amb un esmorzar popular en què han participat unes cent persones. Amb una plaça plena de taules i engalanada per a l’ocasió, l’entitat independentista ha pogut dur a terme finalment la inauguració, després d’haver-la ajornat dues vegades per culpa de la climatologia, el 2 i el 24 de setembre.

PUBLICITAT

A les 10 del matí ha començat l’esmorzar, i a partir de les 11 han tingut lloc els parlaments, que han anat càrrec de Teresa Guasch, coordinadora de l’ANC Valls-Alt Camp, i de Roser Loire i Pere Pugés, excsecretaris nacionals i uns dels promotors de l’ANC a Valls.

D’una banda, Teresa Guasch ha expressat la voluntat que el nou local esdevingui un epicentre d’activitat independentista a la ciutat i ha posat a disposició l’espai del moviment independentista de Valls i l’Alt Camp. Roser Leire ha felicitat la territorial de Valls perquè, enmig dels dubtes i incerteses generals, s’hagi decidit a obrir un nou local.

Pere Pugès ha animat l’independentisme a tirar endavant un nou embat, amb un nou full de ruta de tot el moviment mitjançant les conferències nacionals que es duran a terme properament. Al final s’ha produït un debat a partir de les preguntes de les persones assistents.

L’Assemblea Valls-Alt Camp ha anunciat les properes activitats que durà a terme. D’una banda, la segona xerrada del cicle mensual “Objectiu independència”, el dissabte 22 d’octubre, a les 12 del migdia, amb la xerrada del filòleg Gerard Furest, autor del Decàleg irreverent per a la defensa del català.

D’altra banda, el dissabte 19 de novembre al migdia es preveu la tercera xerrada del cicle, amb Elisenda Paluzie, i a la tarda es comptarà amb la presència de Lluís Llach en la projecció de la pel·lícula Llach, l’últim gran concert, que tindrà lloc als cinemes de Valls, un acte organitzat en col·laboració amb Debat Constituent.

PUBLICITAT