L’Ajuntament de Valls ha concedit entre el 2018 i 2021 195.000 euros en subvencions per rehabilitar fins a 46 edificis del Centre Històric. El millor any va ser l’últim, el 2021, on l’ajuntament va subvencionar fins a gairebé un 80% del cost de les obres en un total de 13 immobles.

PUBLICITAT

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, recorda que encara està oberta la convocatòria per a la subvenció fins al 25 d’octubre i que també es van modificar les bases per admetre les obres de rehabilitació que comportessin un enderroc previ. A més, també assenyala quin és l’objectiu d’aquestes subvencions.

Per altra banda, també els propietaris que edifiquin en el Centre Històric tindran una bonificació del 95% en l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

PUBLICITAT