Bon dia i benvinguts al VallsInfo, l’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls que us porta tota l’actualitat de la capital de l’Alt Camp d’avui dimarts 11 d’octubre.

PUBLICITAT

Avui destaquem que l’Ajuntament de Valls ha concedit entre el 2018 i 2021 195.000 euros en subvencions per rehabilitar fins a 46 edificis del Centre Històric. El millor any va ser l’últim, el 2021, on l’ajuntament va subvencionar fins a gairebé un 80% del cost de les obres en un total de 13 immobles.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, recorda que encara està oberta la convocatòria per a la subvenció fins al 25 d’octubre i que també es van modificar les bases per admetre les obres de rehabilitació que comportessin un enderroc previ. A més, també assenyala quin és l’objectiu d’aquestes subvencions.

Per altra banda, també els propietaris que edifiquin en el Centre Històric tindran una bonificació del 95% en l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

PUBLICITAT