Un centenar de persones van seguir dissabte la ruta comentada que la mostra Mitgeres organitza cada any per veure i comentar les fotografies. Enguany, una vintena de fotografies s’han penjat a les parets i façanes de les cases abandonades de la capital de l’Alt Camp. Des de l’organització es valora molt positivament l’èxit de la convocatòria i destaca les ganes que tenia la ciutadania de tornar a veure la mostra de fotografia.

PUBLICITAT

En aquesta ruta, els i les fotògrafes escollides per l’edició van explicar la seva versió personal i lliure del lema d’enguany, ”Victòria”, acostant el llenguatge fotogràfic a la ciutadania. Aquest apropament d’artista i públic és una de les grans apostes d’aquesta cita ja consolidada a l’agenda cultural del Camp de Tarragona.

I és que 5 anys fan de la mostra Mitgeres una proposta sòlida que apropa la fotografia a les comarques del sud del Principat. Amb les exposades aquesta edició  són més de 80 les fotografies de gran format (2 x 3 m aprox.) que es poden trovar als carrers vallencs, convertint el centre de Valls en una exposició permanent.

A banda d’aquesta ruta el matí va acabar amb un vermut i la visita a les exposicions fotogràfiques presents al Casal, anticipant les activitats de la tarda, quan el col·lectiu Photo Km 0 i la fotògrafa Alba Rodríguez van presentar dos projectes arrelats al territori. Per altra banda, també es va presentar el grup de fotografia del Camp de Tarragona que vol ser referent per a treballs de les persones que es dediquen a aquest. A més a més, es va mostrar el projecte artístic fotogràfic ‘Dones reals, dones de poble’ que uneix dues generacions de dones d’Alcover.

PUBLICITAT