Bon dia i benvinguts al VallsInfo, l’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls que us porta tota l’actualitat de la capital de l’Alt Camp d’avui dimarts 13 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem explicant que el grup municipal d’ERC-Compromís per Valls destaca que les reunions mantingudes amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i el conseller d’Educació, Josep González-Cambray han servit per trobar solucions als episodis d’inseguretat que s’han viscut a l’estiu al Barri Antic i al manteniment de la plantilla Eladi Homs.

La regidora d’Afers Socials, Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, en declaracions al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, ha assegurat que vetllen per atendre les necessitats de totes les persones.

En la conversa, Rull ha fet balanç dels projectes que es porten a terme, entre d’altres, a les regidories de Comerç, Educació o Habitatge.

D’altra banda, la regidora republicana ha fet una crida a participar als actes del 82è aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys. De fet, el primer acte tindrà lloc aquest dijous, a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala Gòtica de Can Segarra, situada al Refugi Antiaeri de la plaça del Blat, amb la xerrada “Lluís Companys, l’home” a càrrec de la historiadora Anna Borruel. L’acte estarà presentat per la regidora i directora de l’Arxiu Montserrat Tarradellas, Núria Gavarró.

PUBLICITAT